Hva er Plantar fasciit?

Fotbueflaten er bindevevet langs fotsålen som strekker seg fra hæl til fotblad. Målet dens er å støtte fotbuen og opptre som en dynamisk støtdemper.

Over tid fører faktorer som overpronasjon (nedsynkede fotbuer), vektøkning, arbeid som krever at man står mye, alder eller sportslige aktiviteter til at plantarfascian er utsatt for konstant stress, noe som fører til betennelse og smerter.

Behandlingsalternativer

Plantar fasciit er en kronisk skade som har utviklet seg over tid, derfor kan den ikke kureres over en natt. Medisinske behandlingsalternativer inkluderer kortisoninjeksjoner, ESWT og i noen tilfeller kirurgi. Noe lindring kan fås ved nedkjøling og betennelsesdempende legemidler (orale og/eller salve).

Ortopediske innleggssåler

Ortopediske skoinnlegg er et av de minst invasive, mest effektive og billigste måtene å behandle Plantar fasciit på. Grunnet gode resultater og lav kostnad, er innleggssåler den behandlingsformen som anbefales mest av allmennleger og fotspesialister.

Innleggssåler er designet for å korrigere fotstillingen og støtte fotbuen. Som et resultat av dette, reduseres overbelastning og stress på Plantar fasciit-leddbåndet kraftig. Innleggssåler takler årsaken til det medisinske fotproblemet, mens andre behandlinger bare lindrer symptomene og gir kortvarig lindring.

I Sverige finnes to typer av ortopediske innleggssåler: skreddersydde etter resept og ferdiglagde eller “off-the-shelf” innleggssåler. Begge typer innleggssåler hjelper til med å lindre Plantar fasciit, så lenge produktene gir nok løft til fotbuen.

FootActive innleggssåler gir nok støtte til fotbuen og har hjulpet mange tusen personer med hælsmerter i Australia og resten av verden. FootActive er godkjent av National Health Service i Storbritannia og brukes nå på sykehus over hele England.

FootActive har en rekke ulike innleggssåler for hælsmerter:

FootActive Comfort og FootActive Nature Plus

FootActive Comfort/Nature Plus er en ortopædisk indlægssål designet af australske fodspecialister til at passe til alle typer af snøresko (eller velcrosko) samt arbejdsstøvler. Denne indlægssål er også anvendelig til løbesko, crosstrainers og vandresko. Denne indlægssål har en høj svangstøtte og en dyb, stabiliserende hælkop samt en Durapontex støddæmpende pude under hælen. FootActives indlægssåler er lavet af EVA, et fast letvægtsmateriale, som er stærkt nok til at give tilstrækkeligt med svangstøtte, men også fleksibelt nok til at være behageligt at bruge.

FootActive Casual og FootActive Nature

FootActive Casual/Nature er en ¾-lengde såle designet for å passe i sko med og uten snøring (eller borrelås). Idealistisk for slip-on-sko for både menn og kvinner, forutsatt at skoen har lav eller flat hæl. En enkel og kostnadseffektiv løsning for hælsmerter, knesmerter, ryggsmerter eller trøtte, verkende føtter og ben. FootActive Casual kjennetegnes av et dobbelt lager ortopedisk teknikk. Sterkt og støttende E.V.A. kombinert med et mykt 2 mm overlag Durapontex, gjør denne innleggssålen veldig effektiv og behagelig å ha på, siden den gir både støtte og støtdemping.

FootActive Sensi

Noen mennesker syns det er vanskelig å venne seg til en sterk fotbuestøtte, spesielt eldre. Hvis du foredrar en myk innleggssåle, bør du prøve FootActive Sensi for å lindre din Plantar fasciit-smerte. Den var opprinnelig designet for å hjelpe mennesker med diabetes og revmatisme, men gir også smertelindring for de med følsomme føtter.

30-dagers pengene tilbake garanti

Hvis dine hælsmerter nylig har oppstått (for mindre enn tre måneder siden) og du ikke har prøvd behandling med innleggssåler enda, er vi overbeviste om at vårt produkt vil hjelpe deg med å redusere eller helt eliminere dine hælsmerter.

Vi tilbyr deg å prøve FootActive ortopediske innleggssåler i 30 dager. Hvis du mener at de ikke har gjort noen forskjell når det gjelder dine hælsmerter, kan du helt enkelt returnere produktet for en full erstatning av din innkjøpskostnad for produktet.

Merk at når du bruker FootActive innleggssåler mot hælsmerter, anbefaler vi at du følger vårt treningsprogram. Studier i Europa og USA har vist at en kombinasjon av å bruke ferdiglagde innleggssåler, samtidig som man gjør daglige øvelser er en veldig effektiv måte å behandle Plantar fasciit på.