Om oss

Om FootActive

Foretaket FootActive Norden er eksklusiv distributør for FootActive International Ltd.

FootActive er spesialiserte på utvikling og produksjon av høykvalitative ortopediske innleggssåler, som justerer føttene til sin naturlige posisjon og bidrar til å stabilisere føttene og kroppsholdningen.

FootActive høykvalitative skoinnlegg er resultatet av flere års forsøk og biomekanisk forskning. Vi bruker den siste teknikken, inkludert ganganalyse og avanserte CAD/CAM-anlegg. FootActives produkter er av høyeste kvalitet, utformet for å gi brukeren maksimal gangkomfort.

FootActive ble grunnlagt i 2006 i Queensland, Australia.

FootActive har kontorer i Australia, New Zealand, Tyskland, Nederland, England og Sverige. Vi eksporterer også til Frankrike, Italia, Danmark, Finland, Norge, USA, Canada, Sør-Afrika, Sør-Korea m.fl.

Naturlig gange…

Den menneskelige foten er «konstruert» til å gå på naturlige, myke underlag som gress, jord og sand. Når man går på disse naturlige overflatene så skapes et avtrykk i jorden som støtter fotbuen og stabiliserer hælen.

I stedet tilbringer vi nå store deler av dagen på unaturlige, harde, flate overflater som betong og gulv som tvinger føttene til å bli flate og vridde for å få bakkekontakt, d.v.s. anpasses til overflaten. Dette kalles «overpronasjon» (foten ruller innover og fotbuen kollapser).

Det «tapte naturlige fotavtrykket» har resultert i en ny, moderne variant av smerte og skader.

Overpronasjon er den største årsaken til mange fotplager som hælsmerter og hælspore (Plantar fasciit) og smerte i fotbladet (metatarsalgia). Siden føttene våre er grunnlaget for vår kroppsholdning, kan fotplager også påvirke hele kroppen og kan bidra til verkende ben, knesmerter og også korsryggsmerter!

Inspirerte av aboriginerne som har gått i ørkenen i Australia i over 40 000 år, har FootActive utviklet en rekke såler som etterligner det naturlige menneskelige fotavtrykket.

FootActive skoinnlegg retter føttene til sin naturlige posisjon. Dette hjelper i sin tur til med å lindre vanlige fotplager og forbedrer kroppsholdningen. FootActives unike

anatomiske design gir medisinsk kvalitativ støtte og utmerket demping, noe som gir komfort hele dagen!

Vårt oppdrag er å gi kundene en effektiv løsning på biomekaniske problemer gjennom å rette føttene deres til sin naturlige posisjon. Dette minsker eller eliminerer smerten og gjør det mulig for dem å komme tillbake til en aktiv og sunn livsstil.