FootActives concept

FootActive: Justering av føtter og kropp

Mange av oss lider av mindre kramper til hverdags, inkludert fotsmerter, trøtte verkende knær, smerter i knær og korsrygg. Få mennesker innser at disse krampene er ”biomekaniske” og forårsakes av dårlig justering eller plassering av føtter og ankler. Overdreven pronasjon (eller overpronasjon) er et vanlig problem og kan beskrives som at foten ruller innover og fotbuen flates ut. Det regnes med at mer enn halvparten av Sveriges befolkning lider av overpronasjon. Overpronasjon fører til at bena i underbenet roterer innover og at bekkenet tipper framover. Denne unaturlige posisjonen setter større trykk på kneskålen og er en bidragande årsak til problemer som benhinnebetennelse, verkende ben, knesmerter og til og med smerter i korsryggen. Det er ikke overraskende at overdreven pronasjon også spiller en rolle i vanlige fotproblemer som Plantar fasciitis, hælspore, smerte i fremre del av foten (metatarsalgia), Achilles tendonitis (hælsenebetennelse), samt artritt.  

Livet i balanse

Selv om mange av oss har dårlig justerte føtter, innebærer ikke det at det må føre til smerter eller skader. Derimot kan det, når foten ikke har støtte når man går og står på harde overflater hver dag, føre til overbelastede muskler, trykk og friksjon på ledd og generell slitasje på kroppen. Uansett om du er på føttene hele dagen p.g.a. jobb eller jogger mye, spurter eller bare liker lange turer, er det viktig at føtter og kropp ligger i en korrekt linje for å forebygge smerter og skader.  

Lindring fra marka og oppover

FootActive ortopediske innleggssåler ble utviklet av australske fotspesialister for å lindre symptomene av overpronasjon. Våre produkter kan hjelpe mennesker som lider av hælsmerter og fotproblemer, samt redusere kramper koblet til ben, knær og korsrygg. FootActive innleggssåler er designet for å omstille dine føtter og din kropp. Vi kan forbedre vår generelle helse gjennom å støtte vårt fundament. Gjennom å stabilisere og balansere dine føtter, forbedrer FootActives innleggssåler din kroppsytelse og effektivitet, reduserer smerte og bidrar til hele kroppens velbefinnende. Derfor er FootActive innleggssåler en god investering i din helse og ditt velbefinnende.  

Hvorfor FootActive?

  • Vi tilbyr et bredt utvalg av innleggssåler, designet for dine spesifikke behov.
  • Det finnes et FootActive-produkt for hver skotype – t.o.m. for høye hæler.
  • FootActives innleggssåler er veldig rimelige og tilbyr god verdi for pengene.
  • Våre produkter tilbyr et uovertruffet nivå av støtte og gangkomfort.
  • Du kan prøve FootActive i 30 dager: om du ikke er fornøyd med produktet får du pengene tilbake!