Ortopediske innleggssåler for høyhælte sko

Når man snakker med fotspesialister får man vite at å lage en innleggssåle for kvinners motesko er en nesten umulig oppgave. Skreddersydde såler er ofte for klumpete og stive for å passe i smale kvinnesko. På grunn av hælhøyden, må innleggssåler for høyhælte sko være fleksible, men også ganske tynne for å forhindre at foten forhøyes for mye opp i skoen og at den glir ut av skoen når man går.

FootActive Catwalk: spaserkomfort hele dagen i lave eller høye hæler

Catwalk innersåler gjør jobben sin i alle typer motesko for kvinner, de fordeler kroppsvekten jevnt over hele foten og reduserer trykk og friksjon på forfoten. Lagd av dempende PU-materiale av høy kvalitet, med en innebygd metatarsal forhøyning og en lav langsgående fotbuestøtte gir Catwalk en tynn, smal design som gjør at de egner seg i høyhælte pumps, lavhælte sko, sandaler, slingbacks (sko med hælrem) og støvler.

Annmarie O’Connor, en frilans britisk moteskribent snakker pent om FootActive Catwalk. På bloggen sin skrev hun: “Jeg satte dem i mine Sam Edelman-støvler en dag jeg var ute og shoppet og opplevde ikke et sekund med smerter. Til forskjell fra vanlige gelesåler, forhøyer disse skumsålene fotbuen og former seg etter foten slik at de ikke folder seg i skoen.”  

Problemet med høye hæler …

Når du går med høyhælte sko, er mesteparten av kroppsvekten plassert på fremre del av føttene, noe som gjør at strukturen i forfoten kan kollapse. Den overskuddskraften og friksjonen som oppstår, fører til vanlige fotproblemer som smerter i forfoten, en brennende smerte under foten (metatarsalgia), hard hud og liktorner – og selv trøtte, verkende ben!  

Innleggssåler for høyhælte sko

Løsningen: en jevnere vektfordeling

Catwalk innersåler støtter fotbuen og omfordeler kroppsvekten. En jevnere vektfordeling betyr at mindre trykk og kraft legges på forfoten og bedre gangkomfort!

FootActive Catwalk egner seg for kvinner som lider av smerter i forfoten (metatarsalgia), Mortons syndrom, for mye hard hud og liktorner eller trøtte, verkende ben. Innersålen er fleksibel og passer i de fleste typer kvinnesko, inkludert pumps, sandaler og støvler med lav, medium eller høy hæl. Produktet kan t.o.m. has i smale, flate sko som ballerinaer.  

Produktegenskaper

  • Utviklet av australske fotspesialister
  • Tilvirket av dempende P.U.-materiale av høy kvalitet
  • Super-mikrofiber mykt velur-overtrekk
  • Lavt langsgående fotbueinnlegg
  • Innebygd metatarsal forhøyning
  • Fordeler kroppsvekten jevnt over hele foten, noe som minsker trykk og friksjon på fremre del av foten
  • Passer i de fleste typer kvinnesko, inkludert sandaler
  • Selvklebende underlag på sålen forhindrer glidning